2012. augusztus 22., szerda

Az Internet összehoz – a DXN összefog

Valamikor júliusban felhívott egy kedves hölgy, és a ganodermáról érdeklődött, valamint arról, hogyan válhat a DXN törzsvásárlójává. A ganodermás weboldalunkon keresztül talált meg. Elmondtam neki, hogy 5000 Ft-ért örökös tagságot kap a cégben, ami 25% kedvezményre jogosítja minden vásárlásánál. Abban maradtunk, hogy augusztusban újra megkeres…

DXN weboldalunk

Sok példa van arra, hogy valaki megtalálja a DXN weboldalunkat, és vásárol, vagy csatlakozik teljesen online, anélkül, hogy egy szót is váltottunk volna. Én mégis azokat az eseteket szeretem, amikor megtalál valaki a weboldalon keresztül, de igénye van a személyes találkozásra, az élő kapcsolatra.

A fenti hölgy augusztusban újra hívott, és a csatlakozás konkrét lépéseiről érdeklődött. Mondtam, hogy megejtheti az Interneten, a DXN weboldalunkon keresztül, de kiderült, hogy ő inkább személyesen szeretné, és mivel Szentendrén lakik, felajánlottam, hogy felkeresem a lakásán. Úgy is lett, odamentünk, elmondta a problémáját, megbeszéltük a lehetséges megoldást. A férjének ingadozó vérnyomására a ganodermát, GL és RG kapszulákat választotta. Ideadta előre a közel 23.000 Ft-ot, és abban maradtunk, hogy pár nap múlva hozom a ganodermát. Mindezt úgy, hogy akkor találkoztunk először.

DXN Ganoderma
Sok emberrel megvan elsőre az igazi kapcsolat, amikor rögtön tudjuk és érezzük, hogy bízhatunk a másikban, annak ellenére, hogy életünkben először látjuk egymást.
Ha ez ma még nincs is mindig így, de hiszem, hogy eljön az idő, amikor minden ember bízhat a másik emberben, mert mindenki érti az ok-okozat, hatás-visszahatás törvényét - és eszerint is él -, amit annyiféleképpen megfogalmaztak már bölcs őseink: azt kapsz, amit adsz; ki mint vet, úgy arat; azt kívánd másnak, amit magadnak is kívánnál... Amikor nem a félelem vezérel, hanem az egymás iránt érzett szeretet.

Így képes az Internet és egy közös ügy összehozni olyan embereket, akik nem is tudtak egymásról, és másképp valószínűleg soha nem is találkoztak volna.
A képlet egyszerű: Gyógyulni akarás – Internet – DXN Ganoderma – Segíteni akarás – Egészség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése